torstai 28. kesäkuuta 2012

Suomen Parhaat Verkkosivut - epäilemättä minulla!

Sähköpostilaatikkoni kolahti ensin viikko sitten ekan firman kohdalla ja tänään tokan firman kohdalla. Viestin otsikko oli "kutsu", joten pakkohan se oli avata:
Hei!

Tutustuimme sivustoonne ja pidimme paljon sivujenne ulkoasusta ja toiminnallisuuksista, ja lähetämme sen vuoksi teille kutsun Suomen Parhaat Verkkosivut - kilpailuun.
Etsimme ja valikoimme kilpailuun sopivia sivustoja, jotka täyttävät laatukriteerimme, ja kutsumme niitä mukaan. Toivomme että osallistutte!
Verkkosivujen SM-kilpailu käydään Suomessa nyt jo kuudennen kerran peräkkäin. Kilpailu on saavuttanut vuosien aikana suuren suosion, ja se kerää osallistujia tasaisesti niin suurista kuin pienemmistäkin yrityksistä. Osallistuminen kilpailuun on yksi tehokkaimmista ja edullisimmista olevissa olevista tavoista markkinoida yrityksen www-sivuja, ja lisätä sivujen kävijämääriä.
Kilpailuumme ja sen sääntöihin voitte tutustua osoitteessa www.suomenparhaatverkkosivut.com.
Markkinoimme kilpailua tänä vuonna valtakunnallisilla TV-mainoksilla, ilmoituksilla Ilta-Sanomissa, Facebook- ja Google adwords –kampanjoilla, sekä sadoilla eri www-sivustoilla näkyvillä bannereilla.
Palkintoina v.2012 –kilpailussa on mm. TV-kampanjoita, ilmoitustilaa Ilta-Sanomiin ja GoogleAdwords kampanjoita.
Vuoden 2011 osallistumismaksu on 340 euroa. Kutsuttuna osallistujana saatte kuitenkin 145 euron alennuksen ja osallistumishinta on teille täten vain 195 euroa. Tämä hinta on voimassa kesäkuun loppuun saakka, tai kunnes sarjanne on täynnä. Osallistumismaksu kattaa v. 2012 näkyvyyden kilpailussa, muita maksuja ei tule.

jne.
Kehotan blogini lukijoita tutustumaan firmojeni verkkosivujen, korjaan sivustojen, pidettyyn ulkoasuun ja mahtavaan toiminnallisuuteen:
ja tekemään omat johtopäätöksensä.

P.S. Ennen kuin joku huomauttaa väärästä alviprosentista: harkitsin joskus pari vuotta sitten sen korjaamista, mutta totesin, ettei hotsita. Töitä on liikaa jo nyt.

5 kommenttia:

 1. Tuon postiosoitteen voisi kieltämättä päivittää, ihan kämpän nykyisten asukkaiden riemuksi.

  P.P.S. Tämä firma on näköjään sama tapaus kuin:
  Nova Trotters Oy / Suomen parhaat verkkosivut -kilpailu näyttää varoittavaa esimerkkiä

  VastaaPoista
 2. Tuolla lisää tietoa
  http://www.jocka.fi/?p=2379
  Kannatta osallistua :D

  Parhain terveisin
  -Tero-

  VastaaPoista
 3. Lisää:
  http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/article607496.ece
  http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/article583217.ece

  VastaaPoista
 4. Noin, sain viimeinkin aikaiseksi päivittää sivuilleni alvin ja osoitteen. Kätevä work-around: kirjoitin toiminimen sivuille, että "Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero", niin ei tarvitse alvariinsa olla päivittelemässä. Oy:n sivuilla on hintaesimerkit, joten siellä piti rukata prosenttejakin.

  VastaaPoista
 5. Voi ei. Jopa viranomaiset haksahtavat. Taiteen keskustoimikunnan sivutkin osallistuvat Suomen Parhaat Verkkosivut -kisaan. http://www.taiteenkeskustoimikunta.fi/fi/web/tkt/etusivu

  VastaaPoista