maanantai 6. kesäkuuta 2011

Sama kamala valikoima - lopetan kohta karkinsyönnin

Kaikenkarvaisissa pikkuputiikeissa on kiva asioida, kun niistä löytyy erikoisen makuisia makeisia. Esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvät intiaanisalmiakit ja Jokioisten museorautatien kioskista löytyneet päärynäkarkit (heitin pussin pois, en muista valmistajaa).

Sen sijaan lähi-Alepassa sekä jopa S- ja K-ryhmän jättimarketeissa olen lähikuukausina jättänyt usein karkit hyllyyn, yksinkertaisesti siitä syystä, että olen kyllästynyt joka ikiseen makuun mitä hyllystä löytyy. Tämä on jo aika huolestuttava veto kaltaiseltani paatuneelta karkinsyöjältä.

Kysynkin, että voisiko sitä valikoimaa edes vähän kierrättää niissä jättimarketeissa? Ja voisivatko suurvalmistajat kokeilla jotain uusia makuja? Fazerilta oli pari vuotta sitten mukava veto tuoda se puna-musta-valkoinen salmiakkipussi taas valikoimiin (joskin niiden hyvien suunnikkaiden sekaan on tungettu myös pahoja merkkareita, mutta se kestettäköön). Esimerkiksi Pastirolit voisivat käydä taas muutaman vuoden jälkeen kaupaksi. Kokeilkaa!

Kokonaan oma lukunsa on tietenkin se, että karkinsyönti on epäterveellistä ja typerää. Mutta meille jotka haluamme moista harrastaa, tarjotkaa edes vaihtoehtoja.

2 kommenttia:

  1. Ohessa video joka kertoo yleisemmin sokerin vaikutuksista, suosittelen jos et ole vielä katsonut. Itsekin taidan ottaa uusinta kierroksen tuon katsomisessa taas pitkästä aikaa.
    http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
    Lisäksi täytyy todeta että itse olen jo pitkään korvannut karkit muilla herkuilla, (joissa myös on sokeria)

    VastaaPoista
  2. Itse kaikaan niitä kirpeitä renkaita... Niitä kun ei enään löydy ainakaan meidän kahdestä lähikaupasta

    VastaaPoista