lauantai 11. lokakuuta 2014

Toinen väkeviä alkoholijuomia mainostava blogikirjoitus

Hei kaikki aluehallintoviraston sääntösakarit! Mainio Tuomas Saloniemi haastoi minut kirjoittamaan väkeviä alkoholijuomia mainostavan blogikirjoituksen – kirjoitettuaan ensin itse sellaisen viskistä.

Itse käytän alkoholijuomia – väkevistä sellaisista puhumattakaan – harvoin, mutta kun oikein kaivelin niin löysin tällaisen työmatkakuvan:
Kyseessä on seckaulainen pähkinälikööri, ja varsin maukas sellainen. Kannattaa maistaa.

Itävalta oli muuten alkoholikulttuuriltaan ja -politiikaltaan mielenkiintoinen: miedot ja väkevät alkoholijuomat olivat ruokakaupoissa – ja huoltoasemilla – sujuvasti limpparien vieressä ja (ainakin mietojen) alkoholijuomien ikäraja oli 16 vuotta. Siitä huolimatta (vaiko juuri sen takia?) en tavannut yhtään känniääliötä matkallani.

2 kommenttia:

 1. Your comment is awaiting moderation.

  AVI:n innoittamana aion teettää itselleni t-paitoja, hupparin ja talvitakin teksteillä tyyliin:

  OSTAKAA VISKIÄ ja KOSSUA! JUOKAA VODKAA! (tai jotain tuohon suuntaan, ja lisäksi vielä nettikauppojen osoitteet josta voi tilata väkeviä kotiovelle.. ehdotuksia varsinaisista mainosteksteistä kaivataan)

  Ainakin seuraavan talven ajan aion olla kävelevä viinamainos.
  Myös auton takalasiin lähtee vastaavanlaiset tarrat tilaukseen.

  Vaikka lähes absolutisti itse olenkin ja kaapit notkuu juomattomia lahjaviinoja, niin yksityishenkilön sananvapauden rajoittamisen myötä meni kuppi nurin.
  Otin pikakännit ihan EVI:n kunniaksi..kippis!

  VastaaPoista
 2. homous johtuu pahoista hengistä mutta Jumala voi parantaa siitä eksorsismin avulla. Vain Kristus pelastaa.

  VastaaPoista